Prethodni članak
Sljedeći članak

U TIJEKU SU PRIJAVE: Općina Gornja Stubica dodijelit će 15 učeničkih i 20 studentskih stipendija

Natječaj je otvoren do 30. studenoga


Općina Gornja Stubica raspisala je natječaj za dodjelu učeničkih i studentskih stipendija u školskoj-akademskoj godini 2021./2022. učenicima srednjih škola i redovnim studentima koji imaju prebivalište na području općine Gornja Stubica.

Na osnovi uspjeha u školovanju te socijalnog statusa, dodijelit će 15 učeničkih stipendija u iznosu od 200,00 kn mjesečno i 20 studentskih stipendija u iznosu od 400,00 kn mjesečno.

Rok za podnošenje zahtjeva je zaključno do 30. studeni 2021. godine do 14.00 sati bez obzira na način dostave zahtjeva.

Zahtjev za dodjelu stipendija podnosi se Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Gornja Stubica, Trg svetog Jurja 2, Gornja Stubica, osobno ili preporučeno poštom.

U postupak rješavanja uzimat će se samo potpuno dokumentarni zahtjevi. Obrazac zahtjeva za dodjelu stipendije može se podići u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Gornja Stubica, Trg svetog Jurja 2, Gornja Stubica ili preuzeti sa web stranici Općine – www.gornjastubica.hr.

Sve ostale potrebite informacije mogu se dobiti osobno u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Gornja Stubica, na broj telefona: 049/290-915 ili e-mail:[email protected]“.

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook