Prethodni članak
Sljedeći članak

U teškoj prometnoj nesreći kod Orehovice poginuo radnik HAC-a

  • policija traka  (4).jpg

    Fotografija je arhivska!


Fotografija je ilustrativnog karaktera i nije u vezi s navedenim događajem

Sinoć se u kasnim večernjim satima dogodila teška nesreća u kojoj je jedan radnik HAC-a izgubio život. "U teškoj prometnoj nesreći, koja se dogodila sinoć u kasnim večernjim satima na autocesti A7 na čvoru Orehovica, na radnom zadatku život je izgubio jedan naš djelatnik, dok je drugi djelatnik teško ozlijeđen, ali van životne ugroženosti.

Ovim putem želimo izraziti duboko žaljenje zbog ovog tragičnog događaja, te obitelji našeg djelatnika izražavamo sućut, a ozlijeđenom djelatniku želimo što brži oporavak", javili su jutros iz HAC-a.

Prometna nesreća dogodila se u zoni postavljanja privremene prometne signalizacije gdje je ograničenje brzine bilo na 40 km/sat upravo iz razloga što su radnici na cesti u specifičnim uvjetima. "Ovim putem apeliramo na sve korisnike da se pridržavaju postavljenih ograničenja te da svoju vožnju prilagode uvjetima na cesti. Brzina, umor i nepažnja najčešći su uzroci prometnih nesreća. Točan uzrok nesreće znat ćemo po okončanju izvidnih radnji nadležne policijske uprave. Molimo za razumijevanje u ovom teškom trenutku za obitelji naših djelatnika kao i za našu tvrtku", poručili su na kraju iz HAC-a.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook