Prethodni članak
Sljedeći članak

U Svetom Križu Začretju otvoren je Obiteljski dom Bešker koji prima nove korisnike


Nude smještaj za pokretne, polupokretne i nepokretne osobe u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama, kapacitet je za 20 osoba treće životne dobi

Obiteljski dom Bešker je otvoren i prima nove korisnike. Imamo kapacitet za 20 osoba treće životne dobi.
Nudimo smještaj za pokretne, polupokretne i nepokretne osobe u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama. Svaka soba opremljena je medicinskim krevetom, ima TV, dimni detektor, a dostupan je i wifi signal.

Na svakoj etaži je dnevni boravak koji se koristi za druženje te za razne aktivnosti u slobodno vrijeme. Korisnicima je na raspolaganju i lijepo uređeno dvorište sa vrtnim garniturama i suncobranima.

Posebnu pažnju posvetili smo sigurnosti naših korisnika te smo dom opremili vatrodojavnim sustavom. Nudimo razne sadržaje kako bi boravak u našem domu bio ne samo udoban nego i ugodan. Uz pomoć stručne medicinske sestre, 4 njegovateljice, naše kuharice koja kuha fina domaća jela i ljubazne liječnice koja redovito dolaziti u kućnu posjetu garantiramo da će korisnici biti dobro zbrinuti.


Nalazimo se u srcu Hrvatskog Zagorja na samom trgu prekrasnog mjestašca Sveti Križ Začretje. Smjestili smo se na 5 min od izlaska sa autoceste Zagreb-Macelj, pola sata vožnje od Zagreba. U krugu od 100 m od doma nalazi se ambulanta, pošta, frizerski salon, dućan, barokni dvorac sa prelijepim perivojem, jezerima i šetnicama, a odmah preko puta doma je i crkva.

Moramo napomenuti da se na 3-4 minute vožnje od doma nalazi i veliki trgovački centar Roses outlet sa brojnim trgovinama i restoranima sa odličnim delicijama.


Na udaljenosti od 10-15 km nalaze se brojne, dobro poznate, toplice za rehabilitaciju i odmor.
Primamo molbe za smještaj, a možete nam se obratiti sa punim povjerenjem, porukom ili telefonskim pozivom na 0913232354.

https://www.facebook.com/Obiteljski-dom-Bešker-104691858345148/

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook