Prethodni članak
Sljedeći članak

U prometnoj nesreći poginuo mladi hrvatski stolnotenisač


U prometnoj nesreći je život izgubio Luka Otočan (28), dugogodišnji stolnotenisač i potpredsjednik STK Jadran iz Poreča. Nesreća se dogodila u srijedu oko 18:50 sati na državnoj cesti D75 (Novigrad-Poreč).

Nesreća se dogodila dok je 28-godišnjak upravljao automobilom, pulske registracijske oznake, iz Poreča u smjeru Tara. Iz još nepoznatih razloga, došlo je do frontalnog sudara s teretnim automobilom njemačkih registracijskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 44-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine. Vozač teretnog automobila je teško ozlijeđen, dok je njegov suvozač, 22-godišnji državljanin Kosova, lakše ozlijeđen, piše tportal

Tijelo preminulog je prevezeno na Odjel patologije pulske bolnice radi obdukcije, po nalogu nadležnog državnog odvjetnika. Policija trenutno istražuje okolnosti nesreće.

STK Jadran emotivno se oprostio od Luke.

'Dragi stolnotenisači i prijatelji, nažalost moramo objaviti tužnu vijest da nas je jučer tragično napustio naš kolega i potpredsjednik STK Jadran, naš Luka. Prerani odlazak našeg dragog Luke šokirao nas je sve toliko da još uvijek ne možemo vjerovati da se to dogodilo.

Luka je bio aktivni stolnotenisač u našem klubu dugi niz godina. Pomagao je treneru i nikad mu ništa nije bilo teško. Pogođeni tugom izražavamo duboku sućut zbog gubitka dragog Luke njegovoj obitelji, rodbini i prijateljima. Pozivamo vas da se snagom svoga duha minutom šutnje sjetite svojih susreta s Lukom te se prisjetite njegovog života čiji smo dio i mi bili.

Dragi Luka počivao u miru Božjem i hvala ti za sve sto si činio za nas!'

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook