Prethodni članak
Sljedeći članak

U Policama nesreću skrivio vozač bez vozačkog i s 2, 56 promila, suvozač teško ozlijeđen

Policijski službenici tijekom vikenda obavili su očevid kod sedam prometnih nesreća


Policijski službenici tijekom vikenda obavili su očevid kod sedam prometnih nesreća. Tri prometne nesreće bile su s materijalnom štetom i dogodile su se u Krapinskim Toplicama zbog držanja vozila preblizu desnom rubu kolnika, u Đurmancu uslijed ne zaustavljanja vozila pred prijelazom preko željezničke pruge i u Humu Zabočkom zbog ne držanja vozila uz desni rub kolnika.

U Policama je uslijed neprilagođene brzine došlo do slijetanja vozila van kolnika, vozilom je upravljao vozač bez položenog vozačkog ispita i sa 2,56 promila alkohola u organizmu, a u toj prometnoj vozač je zadobio lakše tjelesne ozlijede, dok je suvozač zadobio teške tjelesne ozlijede.

U Dubovcu je do prometne nesreće došlo uslijed oduzimanja prednosti prolaska i u toj prometnoj nesreći dvije su osobe zadobile lakše tjelesne ozlijede. Također uslijed oduzimanja prednosti prolaska došlo je do sudara triju vozila u Konjščini gdje je jedna osoba zadobila lakše tjelesne ozlijede, a jedan od vozača upravljao je vozilom sa 1,84 promila alkohola u organizmu.

Na Staroj Zagorskoj u Stubičkoj Slatini došlo je do sudara dva vozila zbog ne kretanja vozilom sredinom obilježene prometne trake, a u toj prometnoj nesreći jedna je osoba zadobila teške tjelesne ozlijede, a jedna je osoba smrtno stradala.

 

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook