Prethodni članak
Sljedeći članak

U padu aviona kod Kapele nema preživjelih


Kako smo jučer pisali nestao je sportski zrakoplov blizu Plitvica i bila je pokrenuta intenzivna potraga svih žurnih službi. Danas doznaje portal 24sata.hr da su u nizozemskom zrakoplovu poginuli svi putnici, njih najvjerojatnije troje, koliko ih je bilo po planu leta, a potvrđeno je u nedjelju očevidom na mjestu pada aviona Cirrus 20 koji provode karlovačka policija i glavni zrakoplovni istražitelj.

Kako je u nedjelju izvijestio DORH “ na šumovitom dijelu Male Kapele na području Grada Ogulina traje očevid i utvrđivanje svih okolnosti pada zrakoplova Cirrus 20”

Glavni zrakoplovni inspektor Danko Petrin je s mjesta nesreće rekao Hini da su svi putnici u nizozemskom zrakoplovu poginuli, te da je zrakoplov jako oštećena olupina, koja je osim mehaničkih oštećenja dodatno uništena i požarom.

Petrin je također potvrdio da se radi o nizozemskom zrakoplovu u kojem su po planu leta bila tri putnika iz Nizozemske, a je li tako i tko su putnici utvrdit će se kroz obdukciju koja treba dati odgovore i na identitet žrtava i na točno vrijeme i uzrok njihov smrti.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook