Prethodni članak
Sljedeći članak

U OŠ Marija Bistrica i ove godine obilježen Međunarodni dan osoba s invaliditetom


Ove školske godine OŠ Marija Bistrica uspjela je osnovati još jedan Posebni razredni odjel. ''Iznimno smo ponosni što možemo pružiti adekvatno obrazovanje onima koji to po svemu jako zaslužuju jer upoznavajući svako dijete, moramo reći kako su nam svima u Školi inspiracija za ljubav i iskrenost.

Uz učiteljice Danijelu Kreber i Ivanu Ozimec, veliku pomoć pružaju im i naše asistentice. Jako smo zahvalni i Osnivaču koji nam je pomogao u opremanju prostorije za dodatnu grupu učenika.'' rekao je ravnatelj škole Dominik Karajić.

U OŠ Marija Bistrica Međunarodni dan osoba s invaliditetom (3.12.) obilježava se dugi niz godina. Ove godine obilježen je u tjednu od 28. studenoga do 2. prosinca kroz različite aktivnosti. Učenici su sa svojim razrednicima odgledali prezentaciju na temu "Sličnosti nas povezuju, a razlike obogaćuju“ koju je za njih pripremila učiteljica Danijela Kreber. Nakon odgledane prezentacije, osmišljavali su razredne poruke na tu temu. Uz to, učenici svih razreda su na satovima Tjelesne i zdravstvene kulture odigrali određene sportske igre kako bi što bolje osvijestili koliko nam je važna međusobna suradnja i povezanost.

U petak 2. prosinca učenicima Posebnih razrednih odjela pridružili su se učenici iz PŠ Selnica sa svojim učiteljicama te su taj dan proveli zajedno u igri  i izradi božićnih ukrasa koje su učenici zatim ponijeli kući. 

 

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook