Prethodni članak
Sljedeći članak

U Mokricama i Humu Stubičkom prometne zbog neprilagođene brzine

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave krapinsko-zagorske evidentirano je jedno kazneno djelo, tri prometne nesreće i jedan prekršaj


Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave krapinsko-zagorske evidentirano je jedno kazneno djelo, tri prometne nesreće i jedan prekršaj. Evidentirano je jedno kazneno djelo protuzakonitog lova i ribolova.

Policijski službenici tijekom vikenda obavili su očevid kod dvije prometne nesreće u kojima je nastala materijalna šteta, a dogodile su se u Mokricama i Humu Stubičkom uslijed neprilagođene brzine, dok je vozač koji je skrivio prometnu nesreću u Humu Stubičkom vozilom upravljao sa 1,17 promila alkohola u organizmu.
U prometnoj nesreći do koje je došlo u Bedekovčini zbog neprilagođene brzine jedna je osoba zadobila teške tjelesne ozljede, izvijestila je PU krapinsko-zagorska.

Od ostalih događaja evidentiran je jedan požar u stanu u Bedekovčini i tri manja požara trave i suhog raslinja bez štete do kojih je došlo u Brestovcu Orehovičkom, Gornjem Kraljevcu i Pušavama, nije bilo ozlijeđenih osoba. Također je evidentiran jedan prekršaj u cestovnom prometu, u nadzoru prometa zatečen je vozač kako upravlja vozilom pod utjecajem alkohola sa 1,64 promila alkohola u organizmu.

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook