Prethodni članak
Sljedeći članak

U Krapini u petak besplatna radionica za energetsku obnovu obiteljskih kuća

Detaljnije informacije vezane uz prijavu na radionicu moguće pronaći na službenim stranicama Grada


Grad Krapina u suradnji s Fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost organizira besplatnu radionicu za energetsku obnovu obiteljskih kuća na kojoj će djelatnici Fonda pojasniti sve uvjete i način prijave na javni poziv te odgovarati na pitanja zainteresiranih građana.

Gradonačelnik Krapine Zoran Gregurović pozvao je sve građane na ovu radionicu istaknuvši važnost energetske obnove i korištenja obnovljivih izvora energije. - Energetskom obnovom, vlasnici kuća povećat će uštedu energije i time smanjiti mjesečne troškove režije te poboljšati kvalitetu životnih uvjeta – naglasio je gradonačelnik i dodao kako je detaljnije informacije vezane uz prijavu na radionicu moguće pronaći na službenim stranicama Grada.

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost sufinancirat će cjelovitu energetsku obnovu kuća, povećanje toplinske zaštite elemenata vanjske ovojnice grijanog prostora te ugradnju sustava za korištenje obnovljivih izvora energije.

Besplatna radionica održat će se u petak, 24. rujna 2021. godine s početkom u 10 sati u festivalskoj dvorani Pučkog otvorenog učilišta u Krapini.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook