Prethodni članak
Sljedeći članak

U Klanjec ovog vikenda dolazi akrobatska predstava


Kuća Klajn poziva vas na nova cirkuska druženja i to u ovog petka i subote kada u Klanjec dolazi akrobatska predstava francuske cirkuske kompanije COMPAGNIE IÉTO Pour hêtre (Za bukvu) koja traje pola sata, a režiju potpisuje Benjamin De Matteïs.

Fnico Feldmann i Itamar Glucksmann navikli su raditi kao duo kako bi svjedočili o onome što utemeljuje njihovu ljudskost. Ali ova najnovija kreacija zamišljena je kao trio. Svoju osjećajnost i dobroćudnost dijele s bukvom, a u ovoj izvedbi pozivaju i publiku da kao četvrti član ansambla dodirne, nosi i popne se na ovo drvo. Govore o prolasku vremena i penjanju u visine dok su ujedno usidreni u čvrsto tlo, a sve to balansirajući na stablu bukve, uvodeći ga u izvedbu kao novi element partnerske akrobacije.

Predstava će se održati u petak u 17 sati u Spomen parku znamenitih Klanjčana, a dan nakon u parku ispred Kuće Klajn od 12 do 19 sati održat će se druženje uz cirkuske radionice žongliranja i akrobatike za djecu od 7 do 14 godina pod vodstvom francuskih i slovenskih umjetnika Fnicoa Feldmanna, Itamar Glucksmanna, Eve Zibler i Otona Korošeca.

U slučaju kiše radionice će se održati u Kući Klajn.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook