Prethodni članak
Sljedeći članak

U istom zagorskom mjestu u dva dana ukraden već drugi auto. Opet iz dvorišta


Foto: Ilustracija/Arhiva

Jučer navečer iz dvorišta obiteljske kuće u Svetom Križu Začretju ukraden je osobni automobil, a kako Zagorje.com doznaje od mještana, navodno je riječ o vozilu Fiat Punto.

Iz Policijske uprave krapinsko - zagorske na naš su upit odgovorili kako nam za sada mogu tek potvrditi da su sinoć oko 20 sati zaprimili dojavu o krađi osobnog automobil te da je ukradeni automobil pronađen. Ipak, kako su nam rekli, budući da je kriminalističko istraživanje u tijeku, ostale detalje za sada ne mogu otkrivati.

No, Zagorje.com neslužbeno doznaje kako je policija, osim vozila, pronašla i lopova, ali, razumljivo, službenu potvrdu morat ćemo pričekati dok policija okonča istražni postupak.

Inače, druga je to krađa automobila u Svetom Križu Začretju u dva dana. 

Podsjetimo, kao što smo već izvijestili, u srijedu u 7:20 sati policija je zaprimila dojavu kako je iz dvorišta obiteljske kuće u Svetom Križu Začretju ukradeno osobno vozilo, a oštećeni Zagorec javio se i putem Facebooka.

"TEŠKA KRAĐA ! Podijelite ! OVU NOĆ iz dvorišta obiteljske kuće u Začretju ukraden srebrni Peugeot 508, reg oznaka KR 244 JE. Ukoliko negdje vidite auto ili imate kakve informacije javiti na broj 099 324 6380 ili policiji na 192", napisao je u srijedu ujurtro u objavi uz koju je priložio i fotografije vozila.

Iako su se ove dvije krađe dogodile na udaljenosti od nekakvih dvjestotinjak metara, za sada nemamo nikakvih informacija, pa čak niti indicija jesu li ili nisu međuosbno povezane na bilo koji način.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook