Prethodni članak
Sljedeći članak

U Gornjoj Stubici potpisan koalicijski sporazum SDP-a i HSU-a o zajedničkom izlasku na izbore

Sporazumom je definirano da SDP i HSU podržavaju kandidata Vladimira Škvorca kao zajedničkog kandidata za načelnika Općine Gornja Stubica te da će nositelj Liste za Općinsko Vijeće Općine Gornja Stubica koalicije stranaka SDP i HSU biti također Vladimir Škvorc


Danas je u Gornjoj Stubici potpisan koalicijski Sporazum SDP-a Gornja Stubica i HSU-a Gornja Stubica o zajedničkom izlasku na predstojeće lokalne izbore. Sporazum su potpisali potpredsjednik Općinske organizacije SDP-a Kristijan Rusan i predsjednica općinske organizacije HSU-a Marica Mikulec.
Sporazumom je definirano da SDP i HSU podržavaju kandidata Vladimira Škvorca kao zajedničkog kandidata za načelnika Općine Gornja Stubica.


Isto tako definirano je da će nositelj Liste za Općinsko Vijeće Općine Gornja Stubica koalicije stranaka SDP i HSU biti Vladimir Škvorc.
Nadalje, definiran je raspored kandidatkinja i kandidata na Listi te financiranje izborne promidžbe odnosno kampanje.
U narednom periodu izraditi će se i predstaviti zajednički izborni program te će se predstaviti kandidatkinje i kandidati koalicije stranaka SDP-a i HSU-a koji će biti na Listi za Općinsko vijeće.
Na potpisivanju Sporazuma nazočni su bili kandidat za načelnika Općine Gornja Stubica i aktualni zamjenik načelnika općine Vladimir Škvorc, član SDP-a Gornja Stubica i predsjednik Udruge umirovljenika Stjepan Boronjek te član HSU-a Gornja Stubica Vladimir Bakran.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook