Prethodni članak
Sljedeći članak

U Dječjem tjednu kumrovečki mališani dobit će novo igralište, vrijedno 240.000 kuna

U tijeku su radovi na uređenju dječjeg igrališta. Kupljene su nove sprave, napravljena odvodnja, posađena trava, a vrijedni volonteri ovih dana ravnaju teren za antistresne podloge


Na veliku radost kumrovečkih mališana, polaznika DV Jaglac ovih se dana punom parom radi na završnim radovima uređenja dječjeg igrališta. Uređenje okoliša dječjeg igrališta u sklopu Dječjeg vrtića „Jaglac“ u Kumrovcu krenulo je već u prvoj polovici godine.

– Malo nas je omelo vrijeme, malo financije, pa su se radovi odužili sad već na početak listopada. Za napraviti su još neke sitnice poput antistres podloga, gdje stvano zahvaljujem i ravnateljici i roditeljima, kompletnoj ekipi koja volonterskim radom pomaže da bi se sve to napravilo. Tu samo pokazuju svoje veliko srce. Dosta je uloženo u taj park, kupili smo i nove sprave, riješili odvodnju, posadili travu, poravnali podlogu i uz još neke detalje, nadamo se da će park zasjati punim sjajem u Dječjem tjednu početkom listopada. Ukupna vrijednost je 240.000,00 kuna uz rad naših vrijednih volontera – zadovoljan je novim izgledom dječjeg igrališta načelnik Općine Kumrovec Robert Šplajt.


Novom ruhu dječjeg igrališta veseli se i ravnateljica DV Jaglac Jelena Bašić, koja je spremno uzela kist u ruke i pridružila se volonterima u radovima na uređenju igrališta.

– Za naš vrtić to je jako značajno. Nakon puno godina dočekali smo uređenje našeg vrtićkog dvorišta. Mislim da su djeca presretna, jednako tako i njihove odgojiteljice. Presretni smo da smo uopće mogli uložiti takva sredstva u vrtićko dvorište, kojem je bila prijeko potrebna sanacija i odvodnja. Djeca će biti sretnija i zadovoljnija, jer će na kvalitetan način moći provoditi vrijeme na svježem zraku – zaključila je ravnateljica Bašić.

 

 

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook