Prethodni članak
Sljedeći članak

[TURNIR U ORGANIZACIJI RUDARA IZ DUBRAVE ZABOČKE] Pobjede zagića Lokomotive i limača Otvorene škole NK Dinamo


Po peti puta za redom na igralištu Rudara DZ u Dubravi Zabočkoj održan je nogometni turnir za zagiće i limače. Ove se godine okupilo 25 momčadi, 9 momčadi zagića i 5 momčadi limača.

U konkurenciji zagića najviše su pokazali zagići Lokomotive koji su u finalu s 3:0 pobijedili zagiće Bubamare Prečko. Treće mjesto pripalo je Interu iz Zaprešića, koji je tek nakon izvođenja penala nadvisio Ivančicu iz Ivanca rezultatom 6:5, nakon što je u regularnom dijelu bilo 3:3. Najboljim igračem turnira proglašen je Josip Pavičić iz pobjedničke momčadi, dok je njegov klupski kolega, Vito Zrnić, proglašen za najboljeg vratara. Sa 16 pogodaka Bruno Todorić iz Bubamare bio je najbolji strijelac turnira. Održano je i natjecanje u izvođenju penala u kojem je najviše uspjeha imao Fran Šuker iz Lokomotive.

U finalu limača Otvorena škola NK Dinamo slavila je nakon izvođenja penala protiv Bubamare rezultatom 4:3, nakon što je u regularnom dijelu bilo 1:1. Treće mjesto pripalo je Lokomotive koja je u utakmici za treće mjesto  5:1 pobijedila Stubicu. Daniel Kaiser iz Otvorene škole NK Dinamo proglašen je za najboljeg igrača, najboljim vratarem proglašen je Matej Hlavtay iz Lokomotive, dok je najbolji strijelca Francis Echue Chinedu iz Lokomotive. U izvođenju penala najviše je uspjeha imao Kritijan Hrženjak iz Pregrade.

Najboljim pojedincima i klubovima nagrade su dijelili gradonačelnik Grada Zaboka Ivan Hanžek i njegova zamijenica Valentina Đurek, u društvu treneru iz omladinskog pogona Rudara DZ.

Domaćinu sve pohvale za sjajno organiziran turnir.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook