Prethodni članak
Sljedeći članak

Trojica se drogirala, mladić (21) preminuo od posljedica konzumiranja metadonskog koktela

Mladić je u ponedjeljak bio na druženju s još dvojicom poznanika


Šok i nevjerica u Poljanici Bistranskoj, suze u Ivancu Bistranskom odakle je mladić (21), koji je preminuo nakon konzumiranja metadonskog koktela.

Kako doznaje portal 24sata, mladić je u ponedjeljak bio na druženju s još dvojicom poznanika u kući Ivice G. (40) u Poljanici Bistranskoj kraj Zaprešića. Drogu je nabavio Damir G. (38) te su je odlučili zajedno konzumirati. No ubrzo je sve pošlo po zlu. Nakon što je 21-godišnjak konzumirao pripravak metadonske terapije koju je donio Damir, preminuo je, dok je još jedan muškarac uslijed predoziranja završio u KB-u Sv. Duh, gdje su mu, brzom reakcijom, spasili život.

Odmah nakon događaja zaprešićka policija uhitila je Ivicu i Damira. Nakon kriminalističkog istraživanja obojicu su prijavili zbog sumnje da su dvojici mladića omogućili trošenje droga. I dok Damira terete da je, prema unaprijed stvorenom dogovoru, došao u Ivičinu kuću gdje je mladićima dao drogu zbog koje je jedan preminuo, Ivicu terete da im je stavio na raspolaganje svoju kuću na području Zaprešića kako bi svi zajedno konzumirali pripravak terapije metadona. Nakon kriminalističkog istraživanja obojicu su doveli na ispitivanje u Županijsko državno odvjetništvo, a sudac istrage odredio im je mjesec dana istražnog zatvora kako ne bi utjecali na svjedoke ili ponovili djelo.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook