Prethodni članak
Sljedeći članak

TRI 'SPECIJALCA' VOZILA PIJANA: Jedan imao 1,80, drugi 2,55, a treći 2,69 promila!

Evo koje im kazne prijete


Jučer, 4. listopada oko 11,35 sati, u Podgrađu, policijski službenici prilikom nadzora prometa zaustavili su 23-godišnjeg hrvatskog državljanina koji je upravljao motociklom. Zatečen je kako upravlja motociklom bez zaštitne kacige, na stražnjem kotaču, sa prekrivenim registarskim oznakama i s 2,55 promila alkohola u organizmu. Temeljem Zakona o prekršajima, od strane policijskih službenika određeno mu je zadržavanje u prostorijama policije do prestanka djelovanja opojnog sredstva, alkohola. Protiv vozača će biti podnesen optužni prijedlog nadležnom sudu sa predloženom novčanom kaznom u iznosu od 12,300,00 kn i predloženom zaštitnom mjerom zabrane upravljanja motornim vozilima „A“ kategorije u trajanju od tri mjeseca.

Isto tako jučer, 4. listopada 2020 godine, oko 00,20 sati u Krapini, policijski službenici prilikom nadzora prometa zaustavili su osobno vozilo kojim je upravljao 25-godišnji hrvatski državljanin. Utvrđeno je kako upravlja osobnim vozilom sa 1,82 promila alkohola u organizmu. Temeljem Zakona o prekršajima, od strane policijskih službenika određeno mu je zadržavanje u prostorijama policije do prestanka djelovanja opojnog sredstva, alkohola.

Zatim, isto tako jučer, 4. listopada oko 00,20 sati u Lepajcima u nadzoru prometa zatečen je 31-godišnji hrvatski državljanin kako upravlja osobnim vozilom sa 2,69 promila alkohola u organizmu. Temeljem Zakona o prekršajima, od strane policijskih službenika određeno mu je zadržavanje u prostorijama policije do prestanka djelovanja opojnog sredstva, alkohola.

Protiv 25-godišnjaka i 31-godišnjaka biti će podnesen optužni prijedlog nadležnom sudu sa predloženim novčanim kaznama u iznosu od 10,000,00 kn i predloženom zaštitnom mjerom zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju od tri mjeseca.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook