Prethodni članak
Sljedeći članak

Tri sestre poginule u jurećoj Alfi


Tri sestre poginule su u prometnoj nesreći koja se dogodila danas u 10.30 sati na Staroj zagorskoj magistrali kod Jako



Tri sestre poginule su u prometnoj nesreći koja se dogodila danas u 10.30 sati na Staroj zagorskoj magistrali kod Jakovlja, na području Zaprešića.


Do nesreće je došlo kada je Alen Putar (34) iz Osijeka, upravljajući Alfa Romeom iz Zagreba prema Zaboku, pretječući vozilo na punoj crti u blagom desnom zavoju, prešao na drugu stranu ceste i izravno se sudario s Audijem A8 francuskih oznaka kojim je upravljao Danijel Mišić (34) iz Velikog Trgovišća. Vozač Alfe je teško ozlijeđen.

Na mjestu su poginule njegova majka Anđela Putar (67), koja je bila na suvozačkom sjedalu, i dvije tetke, Katarina Putar (77) i Roza Čvek (70), koje žive u Slatini. Tri sestre, Katarina Putar (77) i Roza Čvek (69) iz Slatine i Anđela Putar (67) iz Osijeka uputile su se svojoj četvrtoj sestri, bolesnoj Ljubi, u posjet u Krapinske Toplice.

A usput su namjeravale otići i na grolje u Ivanec gdje također imaju rodbinu. Alen Putar je iz Osijeka dovezao svoju majku Anđelu u Slatinu danas oko 8 sati ujutro gdje su im se pridružile njezine dvije sestre. Anđela i Katarina su se udale za Petra i Ivana, dva rođena brata, pa imaju isto prezime.

Tri sestre, Katarina Putar (77) i Roza Čvek (69) iz Slatine i Anđela Putar (67) iz Osijeka uputile su se svojoj četvrtoj sestri, bolesnoj Ljubi, u posjet u Krapinske Toplice. A usput su namjeravale otići i na grolje u Ivanec gdje također imaju rodbinu. Alen Putar je iz Osijeka dovezao svoju majku Anđelu u Slatinu danas oko 8 sati ujutro gdje su im se pridružile njezine dvije sestre.

One potječu iz obitelji Hranić u kojoj je bilo desetero djece, a sada su ostali živi još samo Ljubav i brat Jakob. Roza je poslije suprugove smrti živjela sama sa sinom Marjanom, a Anđela ima još udanu kćer Anelu. Anđela i Katarina su se udale za Petra i Ivana, dva rođena brata, pa imaju isto prezime.

Vozač Alfe brzo vozio i pretjecao

Prema riječima jednog od svjedoka nesreće, vozač automobila koji je izazvao sudar cijelim je putem vozio prebrzo i pretjecao automobile - vidno potresen ispričao nam je Zdravko Mišić, otac Danijela Mišića, koji je, saznavši za nesreću, odmah dojurio na mjesto događaja. Pokušaj vozača Audija, koji je također teško ozlijeđen pokušao je izbjeći izravni sudar prelazeći na travu, ali nije u tome uspio. Prema riječima Dragana Tokića, načelnika Odjela za sigurnost cestovnog prometa PU zagrebačke, stanje ceste, koja je bila mokra i skliska, nije bitno utjecalo na ishod nesreće.

Izvor: Jutarnji list

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook