Prethodni članak
Sljedeći članak

Tomislav Milunović novi je savjetnik u kabinetu ministra Aladrovića: „Duboko sam svjestan problema i težnji naših stanovnika, a sad imamo alate da ih riješimo”

Tomislav Milunović HDZ-ov je kandidat za načelnika Svetog Križa Začretja


Tomislav Milunović, tajnik HDZ-a Sveti Križ Začretje i stranački kandidat za načelnika Općine, imenovan je savjetnikom u Kabinetu ministra Josipa Aladrovića u Ministarstvu rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne skrbi.

Plod je to višemjesečnog ustrajnog i predanog rada i nastojanja da Sveti Križ Začretje ima svog predstavnika na tako visokoj razini, ističu iz HDZZ-a.

Tomislav Milunović je magistar prava i magistar ekonomije s desetogodišnjim iskustvom, a donedavno je radio kao voditelj Odjela za kazneno procesno pravo u Ministarstvu pravosuđa i uprave.

Da bi se uopće moglo pristupiti radu na ovom radnom mjestu, potrebno je da osoba ima završen diplomski sveučilišni studij ili specijalistički diplomski stručni studij iz područja društvenih, humanističkih ili čak i tehničkih znanosti, položen državni ispit druge razine, konkretno znanje engleskog jezika i znanje rada na osobnom računalu, objašnjava Milunović.

„Tijekom svog dosadašnjeg rada, kako pri Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu gdje sam radio kao sudski savjetnik, a zatim i u Ministarstvu pravosuđa, radio sam prvenstveno s ljudima, tako da sam upoznat sa svim slojevima našeg društva. Već prije dolaska u ovo ministarstvo bio sam duboko svjestan problema koje naše stanovništvo ima u pogledu njihovih socijalnih potreba, prava koja trebaju zadovoljiti i težnji koje imaju, da im kvaliteta života bude što je moguće bolja”, kaže Milunović i dodaje:

„Ono što je ovo radno mjesto donijelo nama, kao političkoj organizaciji na lokalnoj razini, i meni osobno je da ćemo dobiti širi pregled i točniju sliku svih naših potreba, a time ujedno imamo alate da nastojimo sve te potrebe zadovoljiti i nastojati riješiti nagomilane probleme.”

HDZ-ov kandidat za načelnika Općine Sveti Križ Začretje na svom političkom putu ima ne samo potporu lokalnog HDZ-a, već i bezrezervnu potporu Županijske organizacije HDZ-a Krapinsko-zagorske županije, a upravo zahvaljujući sinergiji svih stranačkih struktura došlo je do ovog velikog uspjeha - imenovanja Milunovića savjetnikom u Kabinetu ministra. Jak je to vjetar u leđa i Milunoviću i HDZ-u pred lokalne izbore koji će se održati u svibnju ove godine, navodi se u priopćenju zagorski HDZ.

„HDZ Sveti Križ Začretje već neko vrijeme aktivno i ustrajno radi na promicanju naše promidžbene poruke koja ide u smjeru registriranja svih problema u našoj općini, a do kojih je došlo tijekom dosadašnje vladavine SDP-a na području općine. Mi ćemo postojeće probleme nastojati riješiti nudeći konstruktivna rješenja i ukoliko dođe do uspjeha i pobjede na izborima, nastojat ćemo uspostaviti kvalitetu života našim mještanima u onom standardu i onom obujmu u kojem oni to i zaslužuju, s obzirom na suvremeno doba u kojem živimo”, poručuje Milunović.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook

Vremenski uvjeti povoljni su za vožnju. Povremeno je pojačan putnički promet na pojedinim graničnim prijelazima sa Slovenijom na izlasku iz Hrvatske te s BiH i Srbijom na ulasku.    A1 Zagreb-Split-Ploče: -do 30.travnja od...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program