Prethodni članak
Sljedeći članak

Tjedna prognoza: Božarov najavio što nas sve čeka do idućeg ponedjeljka

  • kristijan božarov

    Foto: Pixsell


Promjenjivo vrijeme bi se trebalo zadržati i tijekom utorka. Izmjena oblaka i sunčanih radoblja, ali povremeno može biti kiše i grmljavinskih pljuskova, mjestimice i obilnijih. Temperatura zraka malo niža pa će se uglavnom držati između 20 i 24 Celzijeva stupnja.

 

Srijeda nam i dalje nosi veliku mogućnost za nalet kiše ili neki grmljavinski pljusak. Dio dana će biti i suhog vremena sa sunčanim razdobljima pa će temperatura zraka ostati između 21 i 25 Celzijevih stupnjeva.

 

I četvrtak je još vrlo promjenjiv. Dosta oblaka uz veliku vjerojatnost za kišu ili pljuskove s grmljavinom. Malo svježije uz umjeren sjeveroistočni vjetar, ali nije riječ o nekom jkačem zahladnjenju.

 

Stabilnije vremenske prilike trebale bi nastupiti u petak. Više sunca i topline. Mogućnost za neki kraći lokalni pljusak postoji u kasnim popodnevnim ili večernjim satima. Njih će više biti u Austriji i Sloveniji, ali mogu okrznuti i nas. Jutarnja temperatura ugodna, a najviša dnevna blizu 25 Celzijevih stupnjeva. 

 

I u subotu očekujemo vrlo toplo vrijeme uz puno sunca, a bit će i sparno. Pokoji kraći pljusak može dolutati i do nas u kasnim popodnevnim ili večernjim satima, ali i dalje će ih više biti preko granice.

 

Ako ćete ove dane provoditi na otvorenom, pripazite na visoki UV indeks, osobito između 10 i 17 sati.

 

U nedjelju i ponedjeljak dosta sunčanog vremena uz temperaturu oko 25 do 28 Celzijevih stupnjeva u najtoplijem dijelu dana. Čini se da bi dani na početku novog tjedna prošli uglavnom suho i opet sve toplije.

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook