Prethodni članak
Sljedeći članak

Tijekom produženog vikenda sedam prometnih nesreća, u dvije vozači bili alkoholizirani


Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave krapinsko-zagorske evidentirano je šest kaznenih djela i sedam prometnih nesreća. Evidentirano je jedno kazneno djelo protuzakonitog lova i ribolova, tri kaznena djela krađe i dva kaznena djela oštećenja tuđe stvari.

Policijski službenici tijekom vikenda obavili su očevid sedam prometnih nesreća. Pet prometnih nesreća bilo je s materijalnom štetom i dogodile su se u Mokricama zbog nepropisne radnje vozilom, u Zaboku uslijed nepropisnog skretanja, zatim u Svetom Križu Začretje zbog oduzimanja prednosti prolaska te u Pavlovcu Zabočkom i Zlataru uslijed nepropisne vožnje u natrag.

U prometnoj nesreći do koje je došlo u Podgori Krapinskoj uslijed neprilagođene brzine jedna je osoba zadobila lakše tjelesne ozlijede, a vozač koji je skrivio tu prometnu nesreću vozilom je upravljao sa 1,03 promila alkohola u organizmu.
Zatim u prometnoj nesreći do koje je došlo u Brezovici Petrovskoj zbog neprilagođene brzine, vozač koji je vozilom upravljao sa 1,76 promila alkohola u organizmu također je zadobio lakše tjelesne ozljede.

Od počinjenih prekršaja tijekom vikenda za izdvojit su jedan prekršaj iz Zakona o osobnoj iskaznici, jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira i 13 prekršaja iz Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti.

Od ostalih događaja evidentiran je jedan požar na otvorenom bez štete, odnosno požar suhe trave i niskog raslinja u Miljani, također od ostalih događaja, u sklopu akcije "Manje oružja-manje tragedija" evidentirana je jedna dragovoljna predaja oružja i streljiva.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook