Prethodni članak
Sljedeći članak

Teže ozlijeđen pripadnik Hrvatske vojske! Evo što kaže MORH


U vojarni "Stožerni brigadir Ante Šaškor" u Delnicama u četvrtak navečer ozlijeđen je pripadnik Hrvatske vojske prilikom pripreme poligona za provođenje planirane obučne aktivnosti, potvrđeno je HRT-u iz Ministarstva obrane.

Hrvatski vojnik u vojarni u Delnicama zadobio je ozljede šake i očiju. Pružena mu je adekvatna liječnička pomoć u KBC-u Rijeka, a nastale ozljede uspješno su mu sanirane, navode iz Ministarstva obrane odgovarajući na upit HRT-a o ozljeđivanju vojnika.

Obzirom da je u tijeku utvrđivanje svih relevantnih okolnosti koje su dovele do spomenutog događaja, Ministarstvo obrane nije u mogućnosti iznositi bilo kakve informacije, kao ni prejudicirati eventualne zaključke ili komentirati medijske napise, navode.

Napominjemo pritom kako su prilikom redovnih i vježbovnih aktivnosti Hrvatske vojske uvijek moguće izvanredne situacije te kako se u navedenim slučajevima primjenjuju standardni operativni postupci i procedure, dodaje MORH.

Na kraju, ističemo kako nam je u ovom trenutku najvažnije zdravlje, odnosno uspješan oporavak ozlijeđenog pripadnika Hrvatske vojske, odgovoreno je HRT-u.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook