Prethodni članak
Sljedeći članak

Teško ozlijeđen maloljetnik uslijed upotrebe pirotehnike

Policija zadovoljna ponašanjem građana


Organizirani doček Nove godine na Trgu bana Jelačića u Zagrebu i u okolnim ulicama protekao je na zavidnoj sigurnosnoj razini izvijestila je PU zagrebačkoj.

Na zagrebačkim području nisu zabilježena veća narušavanja javnog reda i mira ni teža stradavanja u prometu iako su građani staru godinu ispratili vatrometima.

Na području Susedgrada, sinoć oko 20 sati, prilikom paljenja neutvrđenog pirotehničkog sredstva maloljetnik je teško ozlijeđen, a liječnička pomoć mu je pružena u Klinici za dječje bolesti.

Oko 18,30 na Peščenici u Ulici grada Chicaga, najvjerojatnije zbog pada pirotehničkog sredstva, izbio je požar plastike između vjetrobranskog stakla i poklopca motora na parkiranom Mercedesu zagrebačkih registracija. Automobil je u vlasništvu 41-godišnjaka, a materijalna šteta još nije utvrđena. U policiji kažu da su građani uglavnom poslušali savjete vezano uz rukovanje pirotehnikom i time podržali akciju "Mir i dobro", kojoj je cilj spriječiti teže posljedice neopreznog rukovanja pirotehničkim sredstvima i zlouporabom vatrenog oružja.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook