Prethodni članak
Sljedeći članak

Tepih centar donirao sisačkoj bolnici vrijedan aparat

Sisačka opća bolnica „Dr. Ivo Pedišić“ primila je laparoskopsku pumpu koja se koristi pri ginekološkim operacijama. Ovo je donacija za koju su sredstva prikupili zaposlenici i uprava tvrtke Tepih centar kako bi i sami pomogli području pogođenom potresom. Inicijativa za ovu hvalevrijednu akciju je potekla upravo iz razloga jer život na području pogođenom potresom i dalje nije ni približno došao u normalu. S ciljem da olakšaju ionako težak život građanima na ovom području, 200-tinjak zaposlenika i uprava Tepih centra prikupili su potreban iznos za nabavku prijeko potrebnog uređaja.

Sanja Puškarić: „U ovoj akciji sudjelovali su i naši zaposlenici”

Inače, tvrtki Tepih centar ovo nije prva humanitarna akcija već se ovakvo djelovanje može čak nazvati dijelom poslovanja. Naime, društveno odgovorno poslovanje ove tvrtke se očituje i čestim donacijama materijala iz portfelja Tepih centra, raznim udrugama, a najčešće onima koje se bave ranjivim skupinama i djecom.

„Tvrtka Tepih centar i MöbelLand rado se odazivaju na humanitarne akcije pa nam je i sada velika čast da možemo pomoći bolnici u Sisku, Odjelu ginekologije, sredstvima u čijem su prikupljanju sudjelovali i naši vrijedni zaposlenici. Nadamo se da ćemo našim malim doprinosom pridonijeti zdravlju žena te pomoći bolnici u ovim teškim vremenima kada se još uvijek saniraju posljedice potresa koji je pogodio ovo područje. Zahvaljujemo se medicinskom osoblju, doktorima,  sestrama i svima ostalima koji u ovim teškim uvjetima daju sve od sebe kako bi spašavali ljudske živote“ -poručila je povodom primopredaje direktorica tvrtke Tepih centar, gđa. Sanja Puškarić

Napomenimo, Tepih centar već više od 26 godina nudi novitete pri uređenju podova, ekskluzivne rukom rađene tepihe, moderne strojno izrađene tepihe, širok izbor tapisona, pvc podova i personalizirane otirače, kao i zavjese koji će svaki dom učiniti ugodnijim mjestom za život. Tvrtku je osnovao g. Ivo Grgić koji uspješno vodi tvrtku preko 26 godina a osim što je veliki humanitarac prati ga i glas jednog od najboljih poznavalaca ručno rađenih tepiha te tepiha uopće na ovim prostorima.

 

KONTAKT ZA MEDIJE
Klara Vidmar, F.O. Centering /  stariji konzultant
[email protected]
095 250 34 44

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook