Prethodni članak
Sljedeći članak

Team building uspješne tvrtke iz Donje Stubice: 'Djelatnici su naša najveća snaga'

Niskogradnja Hren održala veliki team building na jezeru Golubovec uz sport i dobru hranu


Tvrtka Niskogradnja Hren d.o.o. iz Donje Stubice, koja zapošljava 130 djelatnika, protekle subote organizirala je veliki team building za svoje djelatnike. Bila je to prilika da se svi zajedno podruže uz sport i hranu. Sportski tereni na jezeru Golubovec u Donjoj Stubici poprimili su olimpijski duh.

Tako su se natjecali u badmintonu, odbojci, skakanju u vreći, nošenju jajeta, prolaskom ispod letve, bacanje betonske kocke s ramena i u kraljevskoj disciplini povlačenju konopa. Oni najbolji nagrađeni su besplatnom večerom za cijelu ekipu u restoranu Punkt Beer House, a četiri naj sportaša slobodnim danom.

Bila je to prilika za veselje, druženje, glazbu i osnaživanje osjećaja zajedništva. Ovo druženje ima tendenciju da postane tradicionalno. Upravo ovakva druženja i pozicioniranje djelatnika na prvo mjesto u Niskogradnji Hren uvijek je bio prioritet. Djelatnici su najveća snaga ove tvrtke pred kojom su kvalitetni projekti.

Dva desetljeća konstantnog usavršavanja znanja, ulaganja u svoje zaposlenike i najmoderniju tehnologiju pozicioniralo je tvrtku među najbolje građevinare u Republici Hrvatskoj. Konstantna želja za napredovanjem i što kvalitetnijem poslovanju dovela je vrhunske stručnjake u kolektiv, a što je jedan od ciljeva tvrtke, postati najbolji i najpoželjniji poslodavac.

Tvrtka se bavi niskogradnjom i visokogradnjom te prodajom betona i betonske galanterije. Također djelatnosti su prodaja građevinske opreme i zbrinjavanje građevinskog otpada. Uz uspješno vođenje jednog od najpoznatijeg restorana u Zagorju "Punkt Beer House", proizvodnju kvalitetnih vina "Vina Hren" i vrhunskog bućinog ulja "Bučina Kaplja" pred tvrtkom su brojni novi projekti.

 Kreće se s rebrendiranjem tvrtke u krovnu NHG Grupu i sve njezine sestrinske tvrtke. Radi se na projektima nove betonare i Hotelu Punkt, kao i brojnim drugim projektima.

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook