Prethodni članak
Sljedeći članak

TAK SE TO DELA: Velika zagorska tvrtka za svoje radnike i njihove obitelji priredila poseban dan


Vetropack Straža iz Huma na Sutli jučer je po prvi puta organizirala Obiteljski dan, koji je okupio djelatnike Vetropacka i njihove obitelji, za koje je ova tvrtka organizirala ovo posebno događanje.

-S velikim zadovoljstvom smo organizirali ovo posebno događanje za naše vrijedne zaposlenike i njihove obitelji. Ova nam je prilika omogućila da se povežemo izvan radnog okruženja i provedemo lijep dan ispunjen različitim aktivnostima i radionicama. Moram istaknuti da su u organizaciji sudjelovali zaposlenici iz svih sektora tvornice i upravo su njihova angažiranost i predanost ključni za uspješnu organizaciju i pozitivnu atmosferu – rekla je Maja Starček, voditeljica komunikacija u Vetropack Straži.

Obiteljski dan pokazao se kao pun pogodak, obzirom da je naišao na veliki odaziv djelatnika Vetropacka i njihovih obitelji. Tvrtka je za njih organizirala vođeni obilazak pogona, gdje su se obitelji mogle upoznati s poslovima koje obavljaju njihovi članovi, ali i proizvodnim procesima i djelatnošću Vetropacka.

U onom zabavnom dijelu, Vetropack je organizirao brojne likovne radionice koje su održavale djelatnice Vetropacka, ali i kreativne radionice Staklarske škole iz Rogaške, gdje su sudionici mogli naučiti kako se oblikuje staklo na otvorenom plamenu, puhati u staklarsku lulu, ali i izraditi nakit od staklarskih perlica. Za najmlađe bio je tu uvijek zabavni napuhanac i predstava 'Velika staklena avantura'.

Veliko zadovoljstvo Obiteljskim danom pokazali su i okupljeni djelatnici, kao i članovi njihovih obitelji. Drago Rebić, koji u Vetropacku radi već više od 30 godina, na Obiteljski je dan poveo svoju kćer Lanu. Otkrili su nam kako im se ideja ovog događanja itekako sviđa, jer je to bila jedna odlična prilika za familijsko druženje i međusobno upoznavanje.

Lucijana Kračun Berc iz Rogaške rekla nam je kako je u Vetropacku radi njezin suprug. Pa, iako se s njegovim poslom i djelatnošću Vetropacka upoznala već prije, na Danu otvorenih vrata ove tvrtke, ovo druženje itekako joj se dopalo.

Obzirom na vrlo dobar odaziv i pozitivnu atmosferu koja je vladala, Obiteljski dan pokazao se kao jedan dobar program koji je okupio vrijedne zaposlenike Vetropack Staže te njima i njihovim obiteljima pružila mogućnost jednog lijepog međusobnog druženja.

.

.

.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook