Prethodni članak
Sljedeći članak

STRAVIČNO UBOJSTVO: Sjekirom ubio 29-godišnjeg prijatelja

U mjestu Rogotin pokraj Ploča ubijen je 29-godišnji mladić

  • Grgo Jelavic/PIXSELL

    Grgo Jelavic/PIXSELL


U četvrtak navečer je u obiteljskoj kući u Rogotinu ubijen 29-godišnjak, dok su dva muškarca koja se dovode u vezu s događajem uhićena te se nalaze u Policijskoj postaji Ploče na kriminalističkom istraživanju, službeno su priopćili iz PU dubrovačko-neretvanske. Kako neslužbeno doznajemo, rasjekli su mu glavu sjekirom. Jedan od napadača je uhićen odmah na licu mjesta, a drugog su tijekom noći tražili policajci s dugim cijevima po Predolcu iznad Metkovića. Priveli su ga u petak ujutro, piše 24sata.

Lovre Š. (40), najbolji prijatelj ubijenog I.T. (29) iz Igrana, te ujedno vlasnik kuće u kojoj se dogodio zločin je i prvoosumnjičeni je za ubojstvo, neslužbeno se doznaje. Navodno je Lovre priznao nedjelo u prvi tren, kada su policajci stigli pred kuću, no kasnije je u postaji povukao priznanje, odnosno dalje nije ništa govorio. Treći član družine koja se danima zabavljala u obiteljskoj kući gotovo na kraju mjesta, koji je priveden u postaju, je iz Metkovića te se prema prvim informacijama čini da je u grupi bio zadužen za “logistiku”. A navodno je 29-godišnjak ubijen – sjekirom!

Što se točno dogodilo, kako je došlo do sukoba koji je završio tragično, za sada se tek pretpostavlja do okončanja istrage – no, vjerojatno je svađa između trojke eskalirala, pojačana konzumacijom alkohola ili opojnih droga. Tako pretpostavljaju prvi susjedi, koji zapravo nemaju lijepe riječi za osumnjičenog

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook