Prethodni članak
Sljedeći članak

Stravična nesreća u Zagorju. Liječnici u OB Zabok mladiću se bore za život, drugi je teško ozlijeđen


Foto: Ilustracija/Arhiva Zagorje.com (Nije u vezi s navedenim događajem)

Kao što smo već izvijestili jutros ujutro u članku OVDJE, danas oko 4,40 sati u Budinščini je došlo do prometne nesreće u kojoj su dvije osobe zadobile teške tjelesne ozljede.

Riječ je o dvojici mladića, jednom 18-godišnjaku i jednom 20-godišnjaku, od kojih je, kako se doznaje, jedan u komi, odnosno, zadobio je vrlo teške ozljede koje su opasne za život.

Nakon što je završen očevid, policija je objavila strašne detalje nesreće, odnosno njen uzrok, a ono što je posebno zanimljivo da policija nije uspjela utvrditi tko je od njih dvojice vozio, budući da su obojica mladića prilikom nesreće izletjela iz automobila.

"Uslijed neprilagođene brzine na nizbrdici vozač je izgubio nadzor nad osobnim automobilom, zatim je vozilo prešlo na lijevu stranu kolnika gdje je lijevim prednjim kotačem udarilo u rubni kamen povišenog asfaltnog nogostupa i preko nogostupa sletjelo na travnatu površinu, gdje je prednji dio vozila udario najprije u metalni stup javne rasvjete, potom i u betonski stup električnih vodova, uslijed čega je došlo do zanošenja vozila i udara u metalnu ogradu i slijetanja u dvorište obiteljske kuće te je došlo do rotacije vozila i udara u jedno, a zatim i u drugo stablo.

Uslijed udaraca iz osobnog automobila ispali su 18-godišnji i 20-godišnji hrvatski državljani, koji su vozilom Hitne medicinske pomoći prevezeni u Opću bolnicu Zabok, gdje su im utvrđene teške tjelesne ozljede", kažu iz PU krapinsko - zagorske te dodaju kako se u cilju utvrđivanja vozača osobnog automobila nastavlja kriminalističko istraživanje.

Inače, zbog obavljanja očevida od 05,00 do 11,20 sati za sav promet bila je zatvorena dionica ceste u Budinščini te se promet odvijao obilazno.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook