Prethodni članak
Sljedeći članak

KRVAVA DRAMA U PETROVSKOM : Sin (56) ubio majku (75) pa onda i sebi oduzeo život

Stravičan čin napravio je najvjerojatnije u noći na četvrtak


Stravična drama odigrala se u jednoj obiteljskoj kući u Slatini Svedruškoj kod Petrovskog. Muškarac(56), kako je javila polciija, iz vatrenog je oružja prvo usmrtio 75-godišnjakinju, a onda je počinio samoubojstvo.

Sve se događalo između srijede u 17 i četvrtka u 11 sati, tvrdi policija. Pripadnici JVP Krapine i policjaci pronašli su ih danas mrtve oko 10.30 sati. Motivi ovog monstruoznog čina zasad nisu poznati, policija nije otkrila u kakvom su odnosu bili muškarac ubojica i starija žena. Neslužbeno se doznaje da je sin ubio majku. Živjeli su zajedno, a on nije bio oženjen.

„Nismo ih viđali dva dana pa smo pomislili da se možda nisu otrovali plinom. No, kad su policija i vatrogasci provalili u kuću jutros, imali su što vidjeti. Nije odmah bilo jasno je li ubojstvo i samoubojstvo ili dvostruko ubojstvo. Cijeli dan su po kući skupljali dokaze, razgovarali sa svima u selu. Zaprepašteni smo“, rekla je jedna mještanka za Jutarnji list. Drugi mještanin kaže da su svi ostali šokirani informacijom da njihovih susjeda više nema.

„Bili su dobri ljudi. Oboje vrlo vrijedni i radišni. Nisu imali novčanih problema barem koliko je nama poznato. No on je bio bolestan. Borio se sa visokim šećerom, dijabetes ga je doveo do ruba, noću si je znao raditi jesti pa se mučio i s pretilošću, a nedavno mu je i amputiran prst. Njegova se majka jako bojala za njegovo zdravlje, ali nikome nije jasno zašto je ovo učinio“, otkrio je drugi mještanin dodajući da je jedan od susjeda prije dva dana čuo pucnje, međutim, nije ih povezao sa možebitnim zločinom u selu.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook