Prethodni članak
Sljedeći članak

STIGLA POTVRDA: Mislav Oršić napušta Dinamo


Kako doznaje Jutarnji, došlo je do velikog transfera, Mislav Oršić postao je novi nogometaš engleskog Southamptona! Nekoliko dana trajali su pregovori dvaju klubova, a sada je konačno i završen veliki posao.

Prva ponuda Southamptona za Mislava Oršića iznosila je 5 milijuna eura uz plaćanje na rate u nekoliko obroka, ali to nije bilo po ukusu Dinamove uprave, koja je za svog, po svemu najboljeg igrača i klupsku legendu, tražila ipak nešto više novca.
Oršić je već otputovao na liječnički pregled u Southampton, a vrijednost posla s bonusima iznosi osam milijuna eura, to je najveći transfer Dinama u povijesti za igrača od 30 godina. Uz to Dinamo je uštedio i tri i pol milijuna eura na Oršićevim plaćama u sljedeće tri godine.
Dinamo je već zaustavio odlazak Mislava u Burnley, iako je on želio otići. Zbog toga je Orša nagrađen poboljšanim ugovorom, kao nagradom. Međutim, isto tako, u klubu su mu obećali da će mu kod slijedeće ponude izaći ususret, te da će ga pustiti ako će ta ponuda biti zadovoljavajuća za klub, piše Jutarnji.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook