Prethodni članak
Sljedeći članak

SŠ NOVI MAROF – MOJ IZBOR: Svakom upisanom učeniku besplatno prijenosno računalo

Škola mogućnosti, izbor budućnosti!

 

Srednja škola Novi Marof aktivnim angažmanom na različitim projektima, ulaganjem u opremljenost i osuvremenjivanjem nastavnih metoda priprema učenike za daljnji životni put, bilo da je riječ o upisu na fakultet ili ulasku u svijet rada.

 

Nastava se odvija samo u jutarnjoj smjeni u suvremeno opremljenim učionicama i s primjenom novih tehnologija. S učenicima rade stručni i ambiciozni nastavnici. Svaki učenik prilikom upisa dobiva besplatno prijenosno računalo za olakšanu komunikaciju te mogućnost rada i učenja iz vlastitog doma. Time svima pružamo jednaku šansu i potrebne uvjete za učenje. Isto tako učenici imaju mogućnost organizirane prehrane i prijevoza, a organiziramo i besplatne pripreme za državnu maturu. Posvećujemo se svakom učeniku, nudimo mogućnost uključivanja u razne izvannastavne aktivnosti te u zanimljive fakultativne predmete. Također, u sklopu naše Škole djeluje i Centar izvrsnosti za komunikaciju koji je dobio certifikat „Europske točke darovitosti“.

Velik broj učenika postiže uspješne rezultate na raznim natjecanjima

Učenici postižu izuzetne rezultate na raznim nacionalnim i međunarodnim natjecanjima, državnoj maturi te ostvaruju visoki postotak upisa na prvi izbor željenog fakulteta.

Više o Srednjoj školi Novi Marof možete pročitati na internetskoj stranici: www.ss-novimarof.skole.hr

DOBRO DOŠLI U SREDNJU ŠKOLU NOVI MAROF!


 


Još članaka iz "Vijesti"

Facebook