Prethodni članak
Sljedeći članak

[SRETAN BOŽIĆ SVAKOME] Oroslavski Moto Mrazovi zajedno s Djedicom razveselili mališane i podijelili im poklone


Moto Mrazovi u društvu Djeda Mraza i ove su godine razveselili sve mališane koji su se danas našli u Oroslavju.

Ni loše vrijeme s kišom nije spriječilo vesele Moto Mrazove da doputuju na svojim motorima i dovezu darove za djecu. Program je održan u Sportskoj dvorani Osnovne škole Oroslavje, gdje je mnoštvo mališana uz pjesmu i ples dočekalo Djeda Mraza. Uživali su i veselili se uz dječjeg animatora, čarobne vile koje su oslikavale lica, Mickeyja i Minnie. Program za sve posjetitelje pripremile su i tete iz Dječjeg vrtića Šlapica sa svojim vrtićevcima, a zapjevala je i Korina Koprivnjak, koja je dobila najviše glasova publike na ovogodišnjoj dječjoj Oro noti.

Kad je stigao Djed Mraz, mališani su sa svojim roditeljima stali u red, ne bi li se podružili s Djedicom, koji je ovoga puta darove dijelio u društvu Bake Mraz.

Događanje je i ove godine pripremilo tridesetak članova Moto kluba Zagorski orlovi Oroslavje, uz svoje supruge i djevojke te prijateljice društva, popularno nazvane Orlice. Prije događanja u Oroslavju, kao i svake godine Moto Mrazovi posjetili su i štićenike Centra za rehabilitaciju u Pustodolu te im odnijeli poklone. Događanje je održano uz suorganizaciju i pokroviteljstvo Grada Oroslavja, a organizatori zahvaljuju svim sponzorima koji su također omogućili ovo druženje i lijepo blagdansko darivanje.

 

 

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook