Prethodni članak
Sljedeći članak

ŠOKANTAN VIDEO: Princeza Kate Middleton objavila da ima rak


Princeza od Walesa večeras je objavila da joj je u 42. godini dijagnosticiran rak i da je pod "preventivnom" kemoterapijom.

Kate Middleton javnosti se obratila emotivnom video porukom u kojoj je otkrila da je dijagnoza "šokirala čitavu obitelj" i da su ona i William "činili sve što mogu da obrade i riješe ovo privatno za dobrobit obitelji". "Trebalo nam je vremena da sve objasnimo Georgeu, Charlotte i Louisu na način koji je njima prikladan i da ih uvjerimo da ću biti dobro", dodala je u videu snimljenom u obiteljskom vrtu.


"Dobro sam i svakim danom postajem sve jača fokusirajući se na stvari koje će mi pomoći da ozdravim; u umu, tijelu i duhu. Imati Williama uz mene također je veliki izvor utjehe i sigurnosti. Kao i ljubav, podrška i dobrota koju su pokazali mnogi od vas. Oboma nam to puno znači", nastavila je Kate u emotivnom videu.

Catherinein rak otkriven je tek nakon što je u siječnju podvrgnuta velikoj abdominalnoj operaciji u londonskoj klinici. Kensingtonska palača priopćila je da neće objavljivati pojedinosti o tome koju vrstu raka princeza ima ili u kojem je stadiju raka te su zamolili javnost da o tome ne nagađaju.

Od raka se trenutno liječi i kralj Charles.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook