Prethodni članak
Sljedeći članak

ŠOK I TUGA: Iznenada preminuo RTL-ov djelatnik


Shrvane kolege na RTL-u su jučer objavile jako tužnu i šokantnu vijest.

''Iznenada nas je napustio naš prijatelj i dragi kolega Hrvoje Huljić. Imao je samo 46 godina. Lidijin suprug, otac dvije predivne kćeri i odnedavno djed malog Patrika.''

''Hrvoje je kod nas na RTL-u radio od samih početaka prije gotovo 20 godina, a posljednjih godina kao operater prijenosa tehnike. Niti jedno javljanje uživo u RTL-u Danas nije prošlo bez njega. Zvali su ga "muž" skoro od kako je postao punoljetan, a ove je godine od muža postao – deda,'' napisali su na Danas.hr.

''Deda - koji nikome nije dao da se ne pojavi na nogometu, u RTL-ovom timu igrao je stopera. Deda - koji je strastveno navijao za Dinamo. U režiji, na hodniku, na terenu, u autu - uvijek sa spremnom forom. Nikome nije dao da bude loše volje, ako si sam sjedio na ručku on bi se pridružio bez pitanja.

Hrvoje - nikada te nećemo zaboraviti!'' – nastavili su.

'Bio je dobar prijatelj i jako će nam faliti. Falit će nam i kao kolega, ali prije svega kao prijatelj i kao čovjek', rekao je Boro Tica, voditelj Odjela studijske i prijenosne tehnike, dugogodišnji Hrvojev kolega i prijatelj.

'Hrvoje Huljić je bio osoba za koju nisi trebao čitati raspored da znaš kad radi, on je jednostavno bio najglasniji čovjek RTL-a. Bio ti s njim na terenu, ovdje na hodniku, vikao je on iz TKR-a, u režiji' tako ga opisuje reporterka Petra Mlačić Vučemilović Jurić .

'Ne možemo vjerovati da ga nema, pogotovo mi dečki sa nogometa RTL-a gdje će nam neizmjerno nedostajati. Želio bih izraziti sućut njegovoj supruzi Lidiji, kćerima i cijeloj njegovoj obitelji' poručio je glavni urednik RTL sporta Marko Vargek.

''Još jučer Hrvoje je bio s nama na poslu, šetao po redakciji i, po običaju, bacao fore. Ne možemo vjerovati da ga više nema. Hrvoje - hvala ti na svemu! Počivao u miru!'' – emotivna je poruka na kraju.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook