Prethodni članak
Sljedeći članak

Školovanje po tvom: Upiši Srednju školu Zabok i CUT Zabok


U tijeku su prijave i odabir srednjih škola. Velika je to odluka za djecu, roditelje i obitelji. Stoga, s ponosom možemo istaknuti Srednju školu Zabok, Regionalni centar kompetentnosti, kao svjetli primjer pristupa obrazovanju za ugostiteljstvo i turizam.

Kako je biti učenik u centru kompetentnosti, jednoj od najboljih strukovnih škola u Hrvatskoj? Pristupačni nastavnici koji se neprestano usavršavaju, prilike za dodatno učenje, natjecanja, nastavak obrazovanja i razvoj karijere te moderan i inovativan pristup obrazovanju temeljen na tradiciji dugoj 65 godina – samo su neki od razloga za odabir Srednje škole Zabok i CUT Zabok. Upisom u Srednju školu Zabok kroji se budućnost po mjeri.

„Dragi učenici, upišite jedno od zanimanja Srednje škole Zabok, Regionalnog centra kompetentnosti u turizmu i ugostiteljstvu. Bilo da je to ekonomist, komercijalist, prodavač, kuhar, konobar, hotelijersko-turistički tehničar ili turističko-hotelijerski komercijalist – sigurno nećete progriješiti. Postanite i vi dio našeg tima!“ pozvala je Draženka Jurec, ravnateljica Srednje škola Zabok.


Upoznajte obrazovanje i mogućnosti razvoja karijere u turizmu i ugostiteljstvu. Škola nudi nekoliko trogodišnjih i četverogodišnjih programa iz sektora turizma i ugostiteljstva te ekonomije i trgovine. U školskoj godini 2022./2023. Srednja škola Zabok upisuje programe: kuhar, konobar, hotelijersko-turistički tehničar i turističko-hotelijerski komercijalist te ekonomist, komercijalist i prodavač.


Škola je centar izvrsnosti, inovacije i kreativnosti, a ljestica se svakim danom podiže jer se unutar infrastrukturnih projektnih aktivnosti grade najsuvremeniji prostori za formalno obrazovanje, cjeloživotno učenje i učenje temeljeno na radu.

„Kvalitetan pristup Srednje škole Zabok i CUT Zabok pokazuju kontinuirani rezultati i brojne međunarodne nagrade naših učenika. Tri prva i jedno treće mjesto na međunarodnom natjecanju u Slovačkoj, prvo mjesto na Grand Gourment međunarodnom kulinarskom festivalu, treće mjesto na Međunarodnom natjecanju udruge europskih ugostiteljskih i turističkih škola u Estoniji – samo su neke od nagrada koje su otišle u Zagorje“, naglasila je Branka Kralj, voditeljica projekta Projekta ReCeZa – Regionalni centar Zabok koji je financiran sredstvima iz Europskog socijalnog fonda.

Prijave za upis u Srednju školu Zabok traju do četvrtka 7. srpnja 2022. Rezultati će biti objavljeni u subotu 9. srpnja 2022., dok će upisi biti u ponedjeljak 11. srpnja 2022. od 14.00 do 18.00 sati te u utorak 12. srpnja od 8.00 do 12.00 sati. Svi odgovori i detalji dostupni su na brojevima telefona 049 221 018 (tajništvo) i 049 226 577 (ravnateljica).
Pozivamo vas da pratite Facebook ili Instagram profil naše škole i posjetite našu web stranicu za više informacija.
Prereži i odluči – upiši Srednju školu Zabok i CUT Zabok.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program