Prethodni članak
Sljedeći članak

[SJEDNICA OPĆINSKOG VIJEĆA] Izabrana ravnateljica Dječjeg vrtića 'Jurek'

Vijećnici su donijeli odluke po pitanju obračuna plaća djelatnika vrtića koji bi uskoro trebao početi s radom


Održana je sinoć 3. sjednica Općinskog vijeća Gornje Stubice, na kojoj je općinsko vijeće jednoglasno donijelo odluku o imenovanju ravnateljice Dječjeg vrtića 'Jurek'. Tako je prvom ravnateljicom imenovana Božica Hrestak. Vezano na dječji vrtić, vijeće je donijelo i odluke o visini osnovice za obračun plaća u dječjem vrtiću, a načelnik Jasmin Krizmanić za zagorje.com je rekao kako ovog tjedna očekuju pregled vrtića o ispunjavanju minimalnih tehničkih uvjeta i dobivanje dozvole, nakon čega će se krenuti u zapošljavanje djelatnika izabranih po natječajima, kao i inicijalni razgovori s budućim polaznicima vrtića.

Ukoliko sve bude po planu, prijem djece u dječji vrtić trebao bi biti u drugoj polovici listopada, rekao je načelnik Krizmanić.

Od ostalih točaka, vijeće je dalo suglasnost na provedbe ulaganja za projekt 'Sportsko rekreacijski centar  javna i društvena namjena i građevine infrastrukture izgradnja i rekonstrukcija – dogradnja', kako bi se projekt mogao prijaviti na natječaj mjere 7.4.1.

Također, donesen je i prijedlog o izradi pete izmjene i dopune Prostornog plana uređenja Općine Gornja Stubica.

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook