Prethodni članak
Sljedeći članak

ŠIMUNIĆ: 'Zdignite glas, prerežite, rečite dosta mi je i nema v rikverc više'

Viktor Šimunić, nezavisni kandidat za gradonačelnika Oroslavja, predao je potpise i kandidaturu svoje nezavisne liste za županijsku skupštinu


Viktor Šimunić, nezavisni kandidat za gradonačelnika Oroslavja, predao je potpise i kandidaturu svoje nezavisne liste za Županijsku skupštinu.

'Vjerujem da je većina vas čula za mene. Neki zbog putopisa koji su nastali na mojim putovanjima diljem svijeta, a neki zbog pitanja koje mi se nedavno postavilo – „kaj bi ti štel biti“? I eto, nisam postao ravnatelj Parka prirode Medvednica niti me zanimaju bilo kakve "fotelje" kojima političari trguju u Hrvatskoj. Stoga sam se odlučio dati na raspolaganje i na ovim izborima zadobiti povjerenje mojih Oroslavčanki i Oroslavčana, ali i cijelog Zagorja. Štel bi biti glas svih Zagorki i Zagoraca u županijskoj skupštini. Glas onih koji žele stvarne promjene. Promjene u Oroslavju, Krapini, Zaboku, ali i Gornjoj i Donjoj Plemenšćini, Gorjanima Sutinskima, Jertovcu, Risvici, Peršavesi, Temovcu, Čretu, Karivarošu i u svakom kutku najljepšeg falačeca na svijetu, našeg Zagorja. Kao tehničar na terenu prošao sam sva ta mjesta, razgovarao s ljudima i znam kako se kod nas živi. Znam da imamo hiže gdje nema ni vode, gdje nema mobilnog signala, a interneta ni preko žice. Onda, Zagorke i Zagorci kakva nam bude Hrvatska i Zagorje 2030?
Budete dugo stajali u redu jer vam osoba koja je zaposlena preko veze ne bude znala riješiti papire? Budete slali djecu i dalje u Irsku jer budu ih istisnula djeca podobnih? Budete i dalje mislili da bi i vi na isti način postupili da se nađete i toj prilici ili se budemo svi skupa "genuli" i počeli misliti da nam svima bude dobro?, rekao je Viktor Šimunić.

'Meni je dosta lažnih nezavisnih, zavisnih o lijevima i desnima, raznoraznih trgovaca mandatima. Dosta mi je korupcije, nepotizma i da moram gledati svaki dan kako dobru plaću dobiva onaj kojemu je glavna kompetencija da je član neke stranke. Dosta mi je toga! Vjerujem da je i vama. U svemu tome nisam sam. Imam ekipu vrijednih, poštenih i marljivih ljudi oko sebe. Nekoliko kandidata na listi, uz mene, kandidati su za gradonačelnike i načelnike u svojim sredinama, te sam uvjeren da od 16.5. krećemo mijenjati Zagorje, a onda i Hrvatsku. Zakaj? Zato jer "sve počinja v Zagorju. Drage Zagorke i Zagorci na kraju vas budem još jednom od srca pital: Kam bi vi šteli da ovo sve skupa ide?, kazao je.

'Izađite na izbore 16.05.! Zdignite glas, rečite kaj mislite, prerežite, rečite dosta mi je i nema v rikverc više (!)
ZAGORJE 2.0! - poručio je Viktor Šimunić, nositelj nezavisne liste za Zagorje.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook