Prethodni članak
Sljedeći članak

Seniori Zaboka i Maribora remizirali, Vančina se svečano oprostio od seniorskog nogometa

U sklopu svečanosti otvaranja igrališta s umjetnom travom prijateljsku utakmicu su odigrali seniori Zaboka i Maribora


U sklopu svečanosti otvaranja igrališta s umjetnom travom na glavnom travnjaku u SC Zaseka snage su odmjerili seniora Zaboka za koje su igrali nogometaši tri zabočka kluba (Mladost Zabok, Rudar DZ i Gjalski), a protivnik im je bio slovenski prvoligaš Maribor kojeg vodi naš Damir Krznar. U prvom poluvremenu snage seniora Zaboka branili su nogometaši zabočke Mladosti i kao predstavnik Đalskog Hrvoje Hanžić, dok su drugo poluvrijeme za seniore Zaboka igraili nogometaši Rudara DZ. Krajnji rezultat bio je 2:2.

Mariborčani su nakon prvog dijela utakmice imali prednost od 2:0, no u nastavku je raspoloženi Dominik Cujzek postigao dva pogotka i utakmica je završila rezultatom 2:2. Za seniore Zaboka nastupio je i Tihomir Vančina koji je iz igre izašao u 30. minuti uz ovacije gledatelja i tako se svečano oprostio od seniorskog nogometa. Vančina je za Mladost odigrao 23 sezone. Nakon izlaska iz igre direktorica NK Mladost Zabok, Martina Hajdaš-Dončić, uručila mu je prigodni poklon - dres s brojem 5 kojeg je ponosno nosio kroz cijelu svoju seniorsku karijeru.

- Iako već tri godine igram za veterane vidio sam da sam fizički u dosta dobrom stanju. Lijepo se bilo vratiti u seniorski nogomet. Moram jednostavno biti iskren prema sebi i reći da je moje vrijeme seniorskog nogometa prošlo. Svijet počiva na mladima. Imam svoje veterane s kojima ću još dugo igrati. Bavim se nekim drugim stvarima i doprinosim klubu na neki drugi način - izjavio je Tihomir Vančina.

SENIORI ZABOKA - MARIBOR 2:2 (0:2)
ZABOK: igralište SC Zaseka, GLEDATELJA: 400, SUCI: Turčin, Sinković i Sumpor.
STRIJELCI: 0:1 Alijagić 4', 0:2 Čuk 30', 1:2 Cujzek 56', 2:2 Cujzek 73'.
SENIORI ZABOKA PRVO POLUVRIJEME: Mihovilić, Ma. Benčić, Vančina, MI. Benčić, Hrastinski, Kotarski, Drempetić, Škrlec, Poslek, Šoštar, Bezjak. JOŠ SU IGRALI: Hržina, Hanžić, Tomek, Ocvirek, Črnjević i Žugec. TRENER: Drago Bartolić.
SENIORI ZABOK DRUGO POLUVRIJEME: Gelo, Valaško, Čopec, Bakek, J. Videk, F. Videk, Krznar, Tisanić, Cujzek, Tuđa, Mutak, Fotivec. TRENER: Mario Videk
MARIBOR: Bergsen, Svirk, Alijagić, Rafiju, Mitrović, Ferčec, Hunjet, Mikuluš, Dizdarević, Lorber, Čuk. JOŠ SU IGRALI: Pridgar, Kolednik, Kramberger, Koren, Katič, Tavares: TR

 

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook