Prethodni članak
Sljedeći članak

Savjet mladih donio program rada za 2019. godinu

Sjednicu je vodio predsjednik Županijskog savjeta mladih Hrvoje Novak


U utorak, 11. rujna, održana je 4. sjednica Županijskog savjeta mladih, na kojoj je donijeti i Program rada za 2019. godinu.

Savjet mladih Krapinsko-zagorske županije program rada u 2019. godini planira u pet programskih područja: 1. Obrazovanje, profesionalno osposobljavanje i usavršavanje u kontekstu cjeloživotnog učenja, 2. Zapošljavanje, poduzetništvo mladih i socijalna politika za mlade, 3. Aktivno sudjelovanje mladih u društvu, volonterski rad i politička participacija, 4. Zdravlje, sport i kultura te 5. Mladi u europskom i globalnom okruženju. Među najavljenim novim programskim aktivnostima izdvajamo izdavanje časopisa za mlade „Mladi u Centru – Muc“.

Sjednicu je vodio predsjednik Županijskog savjeta mladih Hrvoje Novak. Predloženi Program rada je inovativnim i kreativnim ocijenila zamjenica župana za društvene djelatnosti Jasna Petek, koja je također sudjelovala na sjednici.

Program rada Savjeta mladih Krapinsko-zagorske županije za 2019. godinu treba odobriti i Županijska skupština, na jednoj od sljedećih sjednica.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook