Prethodni članak
Sljedeći članak

Saborskog zastupnika uhićuju zbog lažnih suza?!

Neslužbeno se doznaje da je Kovač osumnjičen da je inscenirao prijetnje smrću


Nakon što je u akciji USKOK - a jutros u Čakovcu uhićen međimurski župan Matija Posavec, pojavila se i vijest da se traži uhićenje i saborskog azstupnika Stjepana Kovača (SDP).

No, kako N1 neslužbeno doznaje, bivši gradonačelnik Čakovca Kovač ne dovodi se u vezu s navodnim davanjem i primanjem mita, zbog čega je uhićen župan Posavec već da je - inscenirao prijetnje smrću.

Stjepan Kovač je, naime, tijekom nedavne kampanje za lokalne izbore održao konfrerenciju za novinare na kojoj je iznio tvrdnju da mu prijete smrću. Na konferenciji je bio i predsjednik SDP - a Peđa Grbin i europarlamentarna zastupnica Biljana Borzan. Kovač je u jednom trenutku i zaplakao.

Policija ga sad sumnjiči da je sve izmsilio kako bi tužio autora stranice koja ga je blatila u kampanji te da je lažirao SMS poruke.

Za Kovača je zatraženo skidanje saborskog imuniteta. Skidaju li Kovaču imunitet zbogh navodno lažnih suza?!

Zastupnik Nikola Grmoja (Most) na N1 televiziji je izjavio da se ovo uhićenje Kovača događa kako bi se skrenula pozornost s afere u Kutini koja danima puni medije, o zapošljavanju HDZ - ovih i HSLS - ovih kadrova.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook