Prethodni članak
Sljedeći članak

Roditelji, rezervirajte mjesto za svoje dijete za NTC Kamp u Radoboju


Nakon još jednog uspješnog NTC Kampa i u ovoj školskoj godini u Radoboju će se provoditi NTC radionice za djecu od 3 do 10 godina. U radu NTC radionica primjenjivat će se NTC sustav učenja, autora dr. Ranka Rajovića, dugogodišnjeg člana Odbora svjetske MENSE za rad s darovitom djecom i suradnika UNICEF-a za rani razvoj djece.

Prvo polugodište NTC radionica za školsku godinu 2023./2024. počinje uživo u sljedećem tjednu, od 2. listopada 2023. godine. Radionice se održavaju jednom tjedno u trajanju od 90 minuta (iznimka su grupe Mini 4 i Bijela koje traju 60 minuta). Da bi rezervirali mjesto za svoje dijete, potrebno je popuniti online formular, u kojem možete pronaći i termine radionica. Radionice će se provoditi u zgradi Općine Radoboj, Radoboj 8, 49232 Radoboj.

Pozivamo ovim putem djecu da nam se pridruže, da uče igrajući se i da, uz pomoć i usmjeravanje NTC tima, postanu spremna na izazove koje nam donosi novo doba u budućnosti.

Više informacija o održavanju radionica na linku: ntchrvatska.com. Prijave se ostvaruju putem e-maila na: [email protected]

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook