Prethodni članak
Sljedeći članak

Regeneracija iz Zaboka dobila priznanje za doprinos zaštiti okoliša i održivom razvoju

Priznanje je dodijelilo Ministarstvo gospodarstva


Zabočka tvrtka Regeneracija dobitnik je priznanja Ministarstva gospodarstva za doprinos zaštiti okoliša i održivom razvoju.

Naime, Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja u okviru Konferencije o budućnosti Europe 27. listopada 2021.organiziralo je događanje 'Rasprava o tranziciji Hrvatske prema klimatskoj neutralnosti'.

Na Konferenciji su se mogli čuti zaključci i preporuke osam Panela koji su se prethodno održali za ciljane skupine: poslovni sektor, donositelji odluka na lokalnoj i regionalnoj razini, znanstvenici,  mediji, obrazovni sektor, sindikati, organizacije civilnog društva i mladi.

Budući da poslovni sektor ima naročito važnu pokretačku ulogu u tranziciji, ovom su se prigodom dodijelile nacionalna nagrade i priznanja za zaštitu okoliša za 2021. Regeneracija je priznanje osvojila u konkurenciji tvrtki poput INA-e, Ericsson Nikole Tesle, Valamara, Coca Cola Hrvatska, Končara, Heinekena, Saponie i mnogih drugih.

Ovo je još jedna u nizu nagrada i priznanja koje je tvrtka dobila posljednjih nekoliko godina na području zaštite okoliša i održivog razvoja i predstavlja snažan poticaj za daljnje djelovanje na tom području.

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook