Prethodni članak
Sljedeći članak

Raspisan natječaj za dodjelu studentskih stipendija u Zlatar Bistrici

Dodijelit će se 16 studentskih stipendija u iznosu 500 kuna mjesečno


Načelnik Općine Zlatar Bistrica Žarko Miholić donio je zaključak o raspisivanju natječaja za dodjelu studentskih stipendija. Stipendije se dodjeljuju prema socijalnom statusu, njih 15 u iznosu od 500 kuna mjesečno. Pravo sudjelovanja na natječaju za dodjelu stipendija imaju studenti koji imaju prebivalište na području Općine Zlatar Bistrica, a čiji prihodi po članu kućanstva ne prelaze 70 % prosječne plaće isplaćene u gospodarstvu Krapinsko - zagorske županije u prethodnoj godini, te čije domaćinstvo nema nepodmirenih obveza prema Općini Zlatar Bistrica. Zahtjevi se podnose na posebnim obrascima koji se mogu podići u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine ili putem web-stranice Općine Zlatar Bistrica, zajedno sa pratećim izjavama koje se prilažu uz zahtjev. Popunjeni zahtjevi sa cjelokupnom dokumentacijom dostavljaju se Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Zlatar Bistrica, Vladimira Nazora 56, zaključno s 9. prosinca. Rezultati natječaja objaviti će se putem web-stranice Općine Zlatar Bistrica www.zlatar-bistrica.hr i na oglasnoj ploči Općine Zlatar Bistrica u roku od 15 dana od dana završetka natječaja. Svi detalji mogu se pronaći na službenoj web stranici Općine Zlatar Bistrica.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook

Zbog prometne nesreće na autocesti A3 Bregana-Lipovac na 134. km između čvorova Novska i Okučani u smjeru Bregane vozi se samo zaustavnim trakom, dok se u smjeru Lipovca vozi voznim i zaustavnim trakom uz ograničenje brzine 60 km/h.  Zbog...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program