Prethodni članak
Sljedeći članak

Ranogajec: 'Napravit ću od Krapinsko-zagorske županije lidera u ovom dijelu Europe'

Kviz pitanja i sučeljavanje tipa promocije za gospodina Kolara, nije sučeljavanje kakvo ja želim - rekao je Ranogajec


Danas je u Krapini održana završna HDZ-ova predizborna konferencija za novinare, na kojoj su se javnosti obratili predsjednik Županijske organizacije HDZ-a Krapinsko-zagorske županije Žarko Tušek i njihov nestranački kandidat za župana Dragutin Ranogajec.

-Program koji smo mi ponudili je u ključnim segmentima usmjeren na povećanje životnog standarda i kvalitete života svakog čovjeka na području Krapinsko-zagorske županije. Ostavština aktualne vlasti, ostavština njihove koalicije je činjenica da je Krapinsko-zagorska županija 16. Po razvoju u Republici Hrvatskoj. Naša županija to ne zaslužuje, naši ljudi to ne zaslužuju, jer je ovo kraj koji je bogomdan, koji ima niz komparativnih predsnosti i koji je morao danas biti u mnogim segmentima društvenog razvoja lider u Hrvatskoj – istaknuo je, između ostalog, Žarko Tušek te još jednom pozvao aktualnog župana Željka Kolara da se danas ili tijekom sutrašnjeg dana javno sučeli s HDZ-ovim, ali i ostalim kandidatima za župana.

Obzirom da je Željko Kolar danas na svojoj facebook stranici objasnio kako smatra da se ni jedan kandidat ne smije isticati iznad drugih te da je sučeljavanje s HDZ-ovim kandidatom Dragutinom Ranogajcom odbio jer u njega nije bilo uključeno i ostalo troje kandidata za zagorskog župana, Ranogajec je rekao kako je istina da je on pozvao aktualnog župana Kolara na sučeljavanje, ali da iz toga nisu bili izuzeti ni svi ostali kandidati. Ipak, na sučeljavanju kojeg je organizirala jedna regionalna televizija, sudjelovalo je troje kandidata za župana, a među njima i Željko Kolar, no, Dragutin Ranogajec je to sučeljavanje odbio. Danas je objasnio i zašto.

-Kviz pitanja i sučeljavanje tipa promocije za gospodina Kolara, nije sučeljavanje kakvo ja želim. Ja se ne bojim izaći u javnost, ja nemam nikakvih repova što se tiče mojeg privatnog biznisa ili bilo čega, nemam nikakvog straha da se sučelim u javnosti s bilo kime, ali na programu. Mi smo program dali na vrijeme, u ponedjeljak 9. svibnja, trebalo im je osam dana da prepišu dio našeg programa i da ponovo pričaju o neizvedivim situacijama, i o bajkama – rekao je, između ostalog Ranogajec te ponovo žestoko napao Kolara.

-Tolika bahatost, tolika arogancija, toliko nepoštovanje birača, mislim da nije zapamćena na ovim prostorima. Čovjek koji je dobio povjerenje birača prije četiri godine, ne želi javno, u javnosti, pred medijima, govoriti kuda je potrošio novac, koji su projekti iza njega  i na koji način misli sa svojim suradnicima voditi Krapinsko-zagorsku županiju – rekao je Ranogajec te zaključio da će on pokazati kako Krapinsko-zagorska županija može postati lider ne samo u Hrvatskoj, nego i u ovom dijelu Europe.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook