Prethodni članak
Sljedeći članak

Rajko Ostojić dao ostavku u SDP-u

Mandat je stavio u mirovanje do završetka lokalnih izbora, a predložio je da se za potpredsjednika(cu) sabora umjesto njega imenuje nekoga tko je sudjelovao u utrci za šefa stranke


Sjednica Predsjedništva SDP-a, koju je sazvao novi predsjednik stranke Peđa Grbin, počela je u 16 sati u središnjici stranke na Iblerovom trgu. Uoči sjednice, Rajko Ostojić poslao je pismo članovima Predsjedništva u kojem je objavio da svoj saborski mandat stavlja u mirovanje, čime se automatski povlači s dužnosti potpredsjednika stranke, piše Index.hr.

Ostojić je u pismu čestitao Grbinu na izboru za predsjednika stranke te podsjetio kako je jedna od glavnih točaka njegove medijske kampanje u unutarstranačkim izborima bila upravo njegova smjena s dužnosti potpredsjednika sabora. "Također je svima poznato kako naš novoizabrani predsjednik nije bio moj izbor za predsjednika SDP-a Hrvatske kao što ja nisam njegov za potpredsjednika Sabora", napisao je Ostojić. Mandat je stavio u mirovanje do završetka lokalnih izbora, a predložio je da se za potpredsjednika(cu) sabora umjesto njega imenuje nekoga tko je sudjelovao u utrci za šefa stranke.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook