Prethodni članak
Sljedeći članak

Radionica "Mentalno zdravlje mladih" – prijavite se


Pozivaju se mladi na besplatnu interaktivnu radionicu "Mentalno zdravlje mladih" koje će se održati 26. 3. 2024. od 17:00 do 19:30 u prostorima Centra za mlade Krapinsko-zagorske županije (Trg svete Jelene 6, Zabok).

Cilj radionice je svim sudionicima ponuditi jednostavne i svakodnevno dostupne alate za očuvanje mentalnog zdravlja koje mogu koristiti i kod kuće, sami ili s obitelji i prijateljima. Ideja radionice je okupiti mlade i stvoriti im prostor za pokretanje diskusije o mentalnom zdravlju njih samih, ali i sredine u kojoj žive.

Radionicu vodi Marijana Brcko, spisateljica i vlasnica nakladničke kuće koja se u svojim djelima bavi pitanjima emocija i emocionalnim potrebama, ekologijom te osnaživanjem djece i odraslih.

Broj sudionika/ca je ograničen, a u slučaju velikog broja prijava pravo prvenstva imaju oni koji su se prijavili prvi i spadaju u kategoriju mladih (15-30 godina starosti).

Radionica se provodi u okviru projekta "Mladi su centar". Ovaj projekt provodi se uz financiranje Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook