Prethodni članak
Sljedeći članak

Radionica kodiranja i robotike u Zaboku!

Bez obzira što će Vaše dijete biti po zanimanju, učenje kodiranja/programiranja i robotike pomaže djeci u razvijanju vještine rješavanja problema, logike i kreativnosti

Roditelji, želite da vaš klinac ili klinceza nauči stvarati nove tehnologije, a ne biti samo njihov pasivni potrošač. Pozivamo vas da upišete vaše dijete za besplatni ogledni sat kodiranja/programiranja i robotike.

Prva grupa je već popunjena i primamo prijave za drugu grupe. Požurite s prijavom jer je broj mjesta ograničen!

KADA: subotom od 11,30 do 12,45 h
GDJE: Zabok, Ulica Matije Gupca 64, STIR UP (Poslovni centar, I kat, ulaz do DM-a)

Bez obzira što će Vaše dijete biti po zanimanju, učenje kodiranja/programiranja i robotike pomaže djeci u razvijanju vještine rješavanja problema, logike i kreativnosti. Klinci i klinceze upoznat će se s malenim, ali opet velikim Ozobotom koji kroz najomiljenije dječje aktivnosti djecu uči – programirati. Zahvaljujući ugrađenim senzorima blizine, Ozobot može osjetiti da mu neki objekt stoji na putu i zaobići ga ili se zaustaviti, dakle sposoban je i za samostalno snalaženje u prostoru. Dijete može upravljati njegovim LED-icama i zvučnikom, pa robot može svijetliti različitim bojama i ispuštati svakojake zvukove. Već ovo obećava sate dječje zabave, ali najbolje tek slijedi. Kroz radionicu također će se promovirati edukacijski koncept STEM.

Budući da je broj mjesta ograničen, požurite se i prijavite već danas svog klinca ili klincezu na ovu super radionicu i to e-mailom na [email protected].

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook