Prethodni članak
Sljedeći članak

[VIDEO] QUEENOVSKI ŠOU U ZAGORJU: Spektakularnim koncertom oduševili prepun Oro trg


Spektakularnim koncertom na Oro trgu, ekipa Queen Real Tribute banda svojim je izvedbama nevjerojatno podsjetila na jedna od najvećih svjetskih bendova, Queen.

Na tisuće okupljenih na glavnom gradskom trgu u Oroslavju oduševljeno su pozivali bend čak dva puta na bis, što je samo dokazalo koliko je bend vjerno i dobro odradio svoj 'zadatak', vratio publiku u vremena kada je grupa Queen vladala i carevala glazbenom scenom.

Događanja u sklopu manifestacije 'Ljetna pozornica grada Oroslavja' odvijala su se tijekom cijele večeri, održana je Vrtna zabava kod Luje Vranyczanyja, radionice za djecu i još mnoge aktivnosti, osobito za najmlađe.

Tako je održan i nogometni turnir 'Orlovo gnijezdo' za limače i zagiće, koji je okupio dvjestotinjak djece, odnosno momčadi iz Zagorja, Zaprešića i Zagreba.

Sutra, u nedjelju, se od 14 sati održava nogometni turnir oroslavskih mjesnih odbora, stoga možete doći i podržati svoje ekipe.

Isto tako, Gljivarsko društvo Maglen i ove je godine, već tradicionalno za Dane grada Oroslavja, pripremalo rižoto od gljiva, pa su s 150 porcija počastili Oroslavčane i druge posjetitelje. Večeras ne propustite koncert Nine Badrić.

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook