Prethodni članak
Sljedeći članak

Prvo drive-in kino u Mariji Bistrici u sklopu 'Ljeta u Mariji Bistrici'

Za kino premijeru drive-in kina u Mariji Bistrici, izabran je film ''Čuvaj me s leđa 2''


 Manifestacija ''Ljeto u Mariji Bistrici'' nastavljena je u subotu i to jednim novitetom. Naime, po prvi puta u Mariji Bistrici na rasporedu je bilo drive-in kino, i to na prostoru parkirališta iz Hotela Kaj, ulaz s bistričke obilaznice. Za kino premijeru drive-in kina u Mariji Bistrici, izabran je film ''Čuvaj me s leđa 2''.

Organizatori su sa prvim pokušajem drive-in kina zadovoljni, jer su izbrojali 80 automobila, iz kojih je nepoznati broj publike pratio film. Ovogodišnje ''Ljeto u Mariji Bistrici'' ima još jedan termin drive-in kina i to 28. kolovoza.

Slijedećega vikenda Ljeto u Mariji Bistrici donosi dva događaja. U petak 30. srpnja na središnjem bistričkom trgu od 20 sati na rasporedu je Jazz koncert, na kojem će nastupiti Lela & Joe Kaplowitz, a u subotu 31. srpnja, također na trgu održat će se 2. ljetna bistrička likovna kolonija. Kolonija počinje u 9 sati, a u 19 sati je na rasporedu Otvorenje izložbe u Općinskoj knjižnici i čitaonici Marija Bistrica. Sudjelovat će 22-oje umjetnika, a voditelj je Željko Perešin. Uz njega sudjelovat će Željko Breka, Birgit Brlečić, Zdenka Lazar, Ivanka Leskovar, Zonko Pižir, Andrea Pezić, Ivica Hršak, Jasenka Ferjanić, Radmilo Mihajlović, Drago Cvijetić, Damir Lukina, Mladenka Mikulec Šimunec, Lorena Škuranec, Lana Petrinec, Nikola Sinković, Petra Šoltić, Filip Sviben, Ana Kučko, Anica Sopek, Dijana Mlinarić i Marija Božić. Tradicionalno u Mariji Bistrici organizira se i proslava Dana Domovinske zahvalnosti. Ove godine dan uoči praznika, u srijedu 4. kolovoza od 20 sati na središnjem trgu nastupit će Saša Lozar, a od 22 sata Marko Vukes. 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook