Prethodni članak
Sljedeći članak

PROSINAC U KRAPINI: Paljenje adventske svijeće i bogat popratni program

Pozivaju se izlagači da se prijave na sudjelovanje na Medenom sejmu


Prosinac u Krapini uvijek je najljepše doba godine. Grad slavi svoj dan na blagdan sv. Nikole, a uz paljenje adventskih svijeća, uvijek je pripremljen bogat adventski program.

Prva će adventska svijeća biti zapaljena 26. studenoga u 19 sati kod glazbenog paviljona u parku, uz nastup zbora „Bolji svijet“, Dječjeg vrtića „Mali kaj“, profesora Glazbene škole pri OŠ Augusta Cesarca i KUD Krapina. Kroz večer će Krapinčane zabavljati The Sway Band uz dobre, stare hitove.

U subotu 3.12. nakon prigodnog programa stižu Cure iz centra, 10.12. Mia Dimšić, a 17.12. Škola rocka i moderne glazbe Krapina.

Također, Turistička zajednica Grada Krapine poziva sve zainteresirane izlagače na sudjelovanje na Medenom sejmu, koji će se održati u subotu, 3. prosinca 2022. godine od 9 do 13 sati na Trgu Ljudevita Gaja u Krapini. Izlagači imaju mogućnost ponuditi posjetiteljima razne proizvode : med i proizvode od meda, razne rukotvorine i ukrase, suvenire, tradicijske i domaće proizvode te mnoge druge. Sejem je kao i svake godine besplatan za sve izlagače. Svoje sudjelovanje možete potvrditi pozivom na broj 049/371-330 ili putem e-maila: [email protected]

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook