Prethodni članak
Sljedeći članak

Problematika napuštenih životinja: Djelatnici skloništa ‘Luč Zagorja’ informirat će i educirati vlasnike kućnih ljubimaca

Sklonište će promotivni pult imati sutra u Zaboku na Trgu K.Š. Gjalskog od 9 do 12 sati


U subotu, 17. listopada na Trgu Ksavera Šandora Gjalskog u Zaboku  promotivni pult će imati sklonište za napuštene životinje 'Luč Zagorja'. Cilj je podizanje svijesti sadašnjih i budućih vlasnika kućnih ljubimaca o problematici napuštenih životinja te educiranje o načinu sprječavanja njihovog prekomjernog razmnožavanja. Od 9 do 12 sati će vas o tome obavještavati i za sva pitanja na raspolaganju biti djelatnici skloništa voditeljica Mirjana Zajec te dr. med. vet. Krunoslav Bodalec.

U istu svrhu veterinarske ambulante u Zlataru i Oroslavju su organizirale akciju sterilizacije ženskih i muških mačaka po akcijskoj cijeni od 250,00kn za žensku mačku odnosno 200,00kn za muškog mačka u u periodu od 1.10.2020. do 31.12.2020. Brojevi telefona za narudžbe su 049/466-111 veterinarska ambulanta Zlatar te 049/553-009 veterinarska ambulanta Oroslavje. Dodatna pogodnost za sve obitelji koje udome barem jednu napuštenu životinju su popust od 20% na veterinarske usluge za sve kućne ljubimce u domaćinstvu uz predočenje knjižice odnosno dokaza o udomljenju životinje iz skloništa za napuštene životinje 'Luč Zagorja'.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook